Usa front till Volvo 740

Hejsan hur mycket kan det kosta och vad behövs. http://www.vparts.se/se/catalogsearch/r . =usa+front hitta det Mycket tacksam för ett svar



Svar på inlägget: Usa front till Volvo 740



En usa front brukar ligga på 3000-4000 tusen beroende på skick.


Va är det för nått som jag hitta på länken


Nya lyktor och blinkersglas, men du lär behöva lite mer grejor för att montera det på din bil.


detta behöver du http://www1.garaget.org/gallery/images/ . d268d1.jpg dock är detta 2 uppsättningar.


vet du vart man kan få tag på det? vet du om det ger sämre halvljus än vanliga fronten


Ebay, tradera osv. Kromsargerna och själva plåtarna som allt sitter på är rätt jävliga att få tag på. Men det går om man vill. Och om du hittar det någon annanstans så kan du räkna med att priset blir långt över 5000 för en komplett front. Så att köpa en begangnad är ju att föredra, brukar alltid finnas någon på blocket som kränger iväg en. Allt beror ju på vilka insatser och lampor man har. De strålkastare som sitter original, är inte godkända i Sverige pga att ljusbilden är apkass. Så strålkastare köper man bäst från ebay. Det gjorde jag. Blir hur bra som helst. För att klargöra detta ang strålkastare. De så kallade "sealed beam" strålkastarna är INTE godkända i Sverige. Glödlampan måste kunna bytas.


Har man tur så kan man hitta på skroten också, hade en bekant som hjälpte mig köpa min USA-front från en skrot i Avesta för 700:- ;D men bra att veta med USA-front är att nattseendet blir skitkasst. Men skitsnyggt ^^


700? Då har du en jävla tur. Fronten har inget att göra med nattseendet,då är det strålkastarna som är dåliga. För att fronten ska gå igenom på besiktningen så måste strålkastarna bytas till "semi sealed beam". Vill säga att glödlampan skall gå att byta. Och det är H1 och H4 som gäller.


Jovisst hade jag svintur Tjänade en hacka på den när jag krängde den sen Vet inte riktigt vad semi sealed beam är men första vändan på bes gick genom u/a för att dom antog att min bil var importerad? året senare så fick jag nedslag för att undre listen (eller sidorna) och halvljuset lös samtidigt. (vilket tydligen är ok om bilen är importerad?)





Finns dispenser på bilar intagna som flyttgods, tror dock det är hårdare om det är importerade bilar.


Allt utom själva plåtmodulerna går att köpa nytt. Finns mängder av olika typer av lyktinsatser att välja bland också. Original med enkelt glas i, klarglas, klarglas med "angel eyes" fast rektangulära blir de då. På min 240 har jag klarglas insatser med LED "angel eyes". Skitfränt när de är mörkt ute, lyser finfint blått Sen har jag en uppsats med insatser (minns ej om de är räfflade glas för "riktig" ljusbild eller om de också var klarglas, men de har en variant på "angel eyes" där de är en vanlig parkeringsljus lampa som lyser upp konturen på insatsen och så är de en röd en grön och en blå gummi plutt utanpå lamporna som man kan välja bland om man vill ha antingen rött grönt eller blått ljus som "angel eyes" effekt. Ligger fortfarande nya i kartong. Var tänkt att ha till min nyrenoverade usa front till just Volvo 740. Men hittade andra lysen så allting ligger fortfarande å samlar damm bara.


Ett tips är att gå med på http://www.turbobricks.com/ jag gjorde en sökes tråd där och nästan direkt fick jag svar att en ville byta min Europa front mot en Usa!


De går att köpa. Men dyrt är det.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka