Bmw e46 widebody

Hej, nån som vet vad detta widebody kit heter?? Jag har sökt överallt men inte hittat något Länk adress till bilden: http://www.ladda-upp.se/bilder/cgoowmajhbnont/



Svar på inlägget: Bmw e46 widebody



http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?pid=196800 står där att det är köpt av en från spanien, du får höra ifall han vet vem det är, men det är ju till en c70 och inte e46.


hehehe sant


Vet inte vad det heter, men här kan du antagligen köpa ett iaf:http://www.garaget.org/Fimpen


Tack så mycket! Är det bara ja eller? Är inte c70n extremt lik en e46a på bilden???? Borde det inte gå att moddaom det?


är nog bara du ser absolut inga likheter de bilarna i mellan visst allt går att modda, men är det värt de ? bättre att försöka hitta något som är anpassat till en e46 ist för till en volvo


Ne inte bilarna emellan, men på just den bilden!!!!


http://www.bodykits.com/Flastic/Body-Ki . de/618999/ Typ samma kit fast till din bil?


Ja fast väldigt dyrt och det ja vill ha är ju bara skärmbreddarna, inte front och allt. För dom går ju inte köpa separat va?


Ja fast väldigt dyrt och det ja vill ha är ju bara skärmbreddarna, inte front och allt. För dom går ju inte köpa separat va?





Kittet du sökte efter från första början (c70) är inte direkt billigare heller. http://www.auto-gruppen.se/webshop/styl . gt500.html Kostar att vara snygg Finns ju massa företag som bara säljer olika skärmbreddare i plast.


Hur ska ja förklara detta.. asså det finns ju massa skärmbreddare, men dom smalnar ju av neråt.. ja vill ha dom lika breda nertil som upptill Så här ser många ut, och det INTE såna ja vill ha: http://www.l-m-r.se/product_thumb.php?i . &h=180





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka