Dimljus Audi A5

Som titeln lyder har jag en A5. Vill byta dimljusen till någon xenon-liknande historia i samma färg som diodrampen fram.. Någon som har något tips? Vad behövs och var hittar jag det? Vill verkligen ha i det närmsta exakt samma ton som diodrampen istället för den tråk-gula äckliga ton orginallamporna ger Tack på förhand Johan



Svar på inlägget: Dimljus Audi A5



Är väl bäst med LED då skulle jag säga: http://www.xenonkungen.com/se/grp/dimljus.php Eller så köper du 5000-6000k xenon. Men då så kommer de blända rätt så bra om det inte är projektor dimljus. Och verkar inte så lätt att hitta halogenlampor med vitt ljus. Men det gula ljuset är bäst om du verkligen ska använda dimljusen till det som de är gjorda för.


Tackar, hörde något om att det krävs någon form av motstånd för att inte bilen ska varna konstant att dimljusen är trasiga. Någon koll på det?


Då behövs LED lampor som har canbus, eller så behövs ett skilt motstånd som ska vara parallellt kopplade med lamporna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka