Kommer det skrapa med 235 sulor på SAABen?

Måste va nå knepigt med min kärra då för det skrapar med 225/40-18 ET40. Ska försöka massera lite fram till sommaren så ska det förhoppningsvis gå fritt.



Svar på inlägget: Kommer det skrapa med 235 sulor på SAABen?



är det 18" så ja, är det 19" så vet jag inte, men du får väl testa. Står på din profil att det är 235/40 -18". Det kommer borde inte ta i! Jo, jag hade det som en liten nödlösning. Hade inte så mkt penningar för tillfället då men jag hade en uppsättning halvslitna R-däck. Så de skodde vi fälgarna med så länge. körde ca 1 ½ månad så. Funkade fint förutom vid fult rattutslag, men det var bara att ta det lite lungt.


Ber om ursäkt, 35 ska det stå! Men jag får helt enkelt testa och se då hur det blir, men spacers och sånt trams är inget att tänka på? utan bara en sänkning och allt blir tipptopp?


Fel ET kanske? Jag har ET35 på min RC och min kompanjon hade även ET35 på sina CH 19". Näe, spaces ska du inte behöva. Som sagt, 245/40 funkade på min viggen, dock tog det i vid full rattutslag.


Bara att vänta in våren då. Men en sänkning är nödvändigt så man inte glider suv?


Det beror väl på vad man själv vill ha. Jag har inte sänkt min viggen. Det kommer senare, den är ju förvisso ganska låg från fabrik^^ 10 mm lägre än aero om jag inte minns fel. Kör det du tycker är snyggast och funkar bäst. Klar en lägre bil är ju snyggare. Men det är inge roligt med en okörbar bil. Hade en bmw 535 förut som var så låg att jag inte kom över de flesta farthinder, det blev bara irriterande i slutändan. Polaren körde med gula koni och 40/40 sänkning om jag inte minns fel. Den kan ha varit 60/60 oxå. Låg var den hur som helst. Glöm inte distansen till bakre motorkudden bara! Annars brukar det kunna ställa till sig med vinkeln på drivaxlarna.


Hahah nej en okörbar bil vill jag inte ha. Jo jag har hört det med att viggen är lite lägre faktiskt. Men tror helt enkelt jag får vänta med sänkningen tills jag har slängt på fälgarna och sett hur det blir 60/60 låter riktigt lågt faktiskt, kan inte vart mycket spelrum till backen?


Njae, det är ET40 på dem så det ska inte va några problem. Ser ut som att det är vid skärmkanten det tar i men det kan vara innerskärmen som skrapar en del också. Min är sänkt kanske ska tilläggas.. Får som sagt undersöka saken lite närmare när sommarsulorna åker på igen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka