Vad är det för märke på denna fälg och hur mycket är den värd?

Hej! Jag ska köpa nya fälgar till bilen och funderar på vad det är för märke på denna fälg och hur mycket är den värd med däck? Det som jag vet är, 19¨, 35 profil. Suttit på en v50 06. Jag uppskattar alla svar! Tack i förhand! Bild på dom finns i mitt fotoalbum, vet inte hur man lägger upp bilden här är inte så bra på detta, vet att bilden är dålig men hoppas de går bra.



Svar på inlägget: Vad är det för märke på denna fälg och hur mycket är den värd?



http://www1.garaget.org/gallery/images/ . e647ed.jpg länk till bild


Det där är kopior på Volvos Mirzam. Dom är ganska eftertraktade eftersom dom inte görs längre (kopiorna i 19" alltså). //Brådhis PS. http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 4#p3121754


Hur vet ja om det är äkta eller fejk då? Jag kan ta ett kort på dom som jag har här hemma. Men de står inte nått märke på dom eller nåt... Och hur mycket tror du dom är värda med däck?


Det är garanterat kopior eftersom originalet endast görs i 18". //Brådhis





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka