Plasti Dip , någon som kan göra på min bil?

Som rubriken lyder så söker jag någon som kan Plasti dippa min bil. Någon bra? Privat eller Företag, det kvittar! Funderar på mellan lackering, foliering och Plasti Dip. Har sett många Plasti dippa sina bilar med goda resultat, nya som äldre bilar. Har en Bmw e28 -1985 bilder finns på min sida. LÄNK: http://www.camaro5.com/forums/showthread.php?t=265176 http://www.wrappedworld.com/matte-red-2 . lasti-dip/



Svar på inlägget: Plasti Dip , någon som kan göra på min bil?



Du ska ha i åtanke att om du dippar bilen i en färg som blå, orange, gul och alla andra "starka" färger så kommer dippen att blekna av solen. Folierar du så håller det mycket bättre. Dessutom så kommer du aldrig ha möjligheten att kunna polera en dippad bil, och om du spiller bensin på dippen vid tankning så förstörs dippen just där. Det finns många nackdelar med att ha en dippad bil. Min gamla vita Mk4 var dippad. Det vita och även det svarta samt fälgarna. Allt var gjort på firma (sponsrad), fälgarna dippade jag själv. Även om det var bra utfört så kommer jag aldrig mer ha en dippad bil. Då folierar jag hellre!


Jo har funderat och det blir varken dippa eller foliering. Det blir lackering! Tack för att du delade din erfarenhet.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka