Dimljus till Volvo V60 -12

Söker efter dimljus till nya V60 eftersom Volvo tydligen inte tillverkar några. Nån som sett eftermarknads nånstans..???



Svar på inlägget: Dimljus till Volvo V60 -12



Valeo lär ju göra dom? Dom gör ju allt annat dyrt man kan hitta på en Volvo Om det inte finns i sortimentet måste det ju komma in snart iaf. Lär ju vara folk som får dimljusen spräckta som vill byta!


Hur ska man kunna spräcka nåt som inte finns..? Finns inte ens som tillval orginal vad jag vet. Så om ingen eftermarknadsfirma gör dem så lär heller ingen köra sönder några.


Fel av mig! Du kan ju alltid fälla in några schyssta DRL's i plasten jämte parkeringssensorn (där det ser ut som att det borde finnas dimljus), hade nog varit riktigt snyggt T.ex http://www.xenonkungen.com/se/art/drl-v . -5hp-a.php Kan nog dock komma dimljus på faceliften till S/V60, den är på g!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka