Skärmblinker som pos. ljus :3

Du klipper minuskabeln till blinkersen som sagt och tjuvar in en ny kabel från positionsljusets plus till blinkersens minus. Alltså låter du plusen som ska vara till positionsljuset vara kvar, men du matar samtidigt plus till blinkersens minus via positionsljusets pluskabel.



Svar på inlägget: Skärmblinker som pos. ljus :3



Okej, tack! ^.^ Men en liten fråga till, när jag använt en strömtjuv, den skalar sig ju själv genom kabeln till tråden, så om man ångrar sig och vill ta bort det ständigt lysande, kan man typ använda eltejp runt den öppna delen på kabeln eller ska man ta en sockerbit? :3


Du kan klippa bort strömtjuven och ersätta den med en sockerbit för att skarva ihop de befintliga kablarna igen. Jag valde att sätta isolerade kabelskor på alla kablar vid blinkersen så det blir lättare att återställa ordinarie blinkersfunktion om det skulle behövas.


Hur är kablarna dragna på 740? Vad måste man ta bort mer än skärmblinkern (om ens det)?


Bort med blinkersen, tryck den mot fronten och börja sedan dra ut den i bakkant. Klipp den svarta kabeln, skarva den och dra den vidare i innerskärmen till positionssljuset plus (färgade kabeln vid lamphållaren), skarva (tjuva) in dig på den. Gjorde detta i helgen på min 940 i helgen, det bökigaste engligt mig var att dra kabeln, men då hade jag inneskärmar i plast. Antar att din 740 -87 inte har det. Ståltråd kan vara till mycket stor hjälp





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka