Strålkastarfilm - vad rekommenderas?

Hade tänkt mig gula framlyktor till våren, finns ju en uppsjö av olika filmer. Kostar allt från 79kr/m till 799... Vad rekommenderar ni för någon? (skippa allt snacka om att det är olagligt, fult, att det redan finns trådare om detta osv.)



Svar på inlägget: Strålkastarfilm - vad rekommenderas?



Har inte så mycket att jämföra med, men biltemas toningsfilm har jag använt till mina strålkastare. Var inte alls svårt att få till det bra med tanke på att det är en "budgetvariant". Höll bra i några månader sen tog jag av det inför besiktningen. Ska slänga på filmen nu igen till våren. /P


Med tanke på priset så kan det ju vara värt det, dock så lämnar jag in bilen till ett glasmästeri som får montera filmer så kommer kosta några kronor att montera den också. Någon som har kört med "budget" film längre tid? Eller ännu bättre, någon som provat både billig och dyr?


Köpt min på Ebay från USA.Vet inte om man ska kalla den budget,men priserna är mkt lägre än här hemma.Jättenöjd med den i alla fall.


Se till att du får tag i en som är genomskinlig! Finns gula filmer som är "mjölkgula" med dessa filmer tappar du ljusbilden och får riktigt dåligt ljus! Alla filmer vi har är "genomskinliga" Hållbarhet mycket bra! Riktigt töjbara!


Hur lång tid/sträcka har du kört med den? Känslig för stenskott? Gärna en direktlänk till ebay om du orkar


Här köpte jag, rekommenderas starkt! http://www.blocket.se/varmland/Stralkas . 361567.htm Blev såhär: ljusen på! ljusen av!


http://www.vinylstyling.se/index.php/we . gul-detail


Finns andra alternativ med, kanske inte vad du söker efter men jag skickar med en bild här iallafall på svart film. Finns även i gult . Filmen i sig är perforerad, så den släpper igenom mer ljus än konvetionell film samtidigt som man får lite struktur med!


Är det okej om jag lånar tråden lite??, annars tar jag bort detta inlägg





Lamin x är absolut det bästa valet, snyggaste valet, har högst kvalitet men är Dock det dyraste valet hehe. Så beror på, vilken bil, vilken budget


soyafilm.se


Vilka säljer den då? Priset har egentligen ingen större betydelse, dock så ska ju filmen som kostar 800 kr allafall vara dubbelt så bra som den som kostar 99kr. Rayya > Soyafilm verkar bra, dock finns det ju sider som säljer samma film för halva priset, dock kräver dom betalning med payson eller likande (orkar inte hålla på), och tänker inte heller inte betala soyafilms ocker-pris.


Den är garanterat dubbelt så bra! Sätt flera jämförelser och inget kommer ens i närheten av Lamin x. Du finner allt på deras hemsida Laminx.com Köpt flera gånger därifrån, sjukt nöjd och allt passar klockrent då det är färdig skuret


gillas starkt bilden tagen i min verkstad


Här kommer länk.Smaksak vad man vill betala.Denna är 3-skikt-inte alla som varit det som jag provat.Anv den på bägge mina bilar: http://www.ebay.com/itm/12-X-58-Clear-T . mp;vxp=mtr


Någon som vet ifall biltemas är värt 79:- bara för att montera och ha så länge? Lr lossnar de med en gång? Någon med erfarenhet?


Då är de lätt värt att köpa och sätta på för att se hur de blir och för att prova om de är de jag vill ha


Kolla runt lite på ebay om du ändå ska köpa billigare varianter. Jag fick hem en rulle gul och en svart för det höga priset 27:- rullen inkl frakt från china. Har inte testat dem än men det är säkert samma grejer som Biltema säljer.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka