Vilken kulör på fälgar till min solid röda Fiesta ST

Hej, ny här och smått desperat. Finns säkert tusen sådana trådar men vafan. Har en i solid röd färg och kan fan inte bestämma mig för vilken färg på fälgarna jag ska ha. Har 16 tum tsw fälgar som precis är grundmålade med 2k epoxiprimer. Ska lägga 2k lack och lutar åt solid svart + klarlack. Men har börjat snegla åt metalic och eller vanlig fälgfärg/silver. Kanske krom? Baah



Svar på inlägget: Vilken kulör på fälgar till min solid röda Fiesta ST



vita fälgar


Solid vit. Inte allt för blank. Tror dina fälgar kommer se skitsmå ut i svart.


+1 annars kan du lacka dem silver å plastidippa dem finns ju plast i dip i både vit och svart


Mörkgråa före vita fälgar alla dagar i veckan.


Nu vet jag inte hur fälgarna ser ut men är det 17" orginal ST fälgarna så hade jag kört på vit och satt ett rött ST märke i kanten på vardera. Typ sånna här eller klistermärke bara. http://www.dhgate.com/50pcs-ford-s-st-r . 0368e.html bläddra ner. Men det är ju bara jag och min smak.


Tack för svar. Vitt är inte ett alternativ eftersom jag har mkt svårt för den färgen. Har inte tänkt på att fälgarna kanske ser mindre ut med svart. Nu lutar det åt grått lr silver.


helt med på de här spåret ja !! snyggast o diskretast!!


Jag kör nog "feg-silver" till att börja med. Fälgarna tillverkas inte längre vad de verkar (kan inte hitta på deras hemsida), men de är ganska feta, med 5 stora "ekrar". Det där med plasti-dip har jag ingen erfarenhet av alls. Lägger upp bild sen när jag är klar.


antacit gråa hade varit nice





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka