Färd dator dioder/lampor till S70

Hej! Har en fråga. Vad är det för Skokel till dioderna/lamporna i färddatorn på en S70? Eller vad är det för lampor helt enkelt? Tack på förhand! Mvh



Svar på inlägget: Färd dator dioder/lampor till S70



Till mätarhuset har du 4st w5w, (Samma som i skärmblinkers, nummerplåtsbelysning osv) samt 3 st t5 (små jävlar) till färddator, trippmätare och det där. Det som är rött på denna bilden alltså: http://shop.textalk.se/shop/4847/art47/ . d3ac53.jpg


Thx man! Underbart att jag av en slump har 3 st T5 hemma !


Är det dessa som är till färddator och trippmätare? http://diodhuset.com/diod-xenon-till-bi . g/t4w-ba9s P.S någon som vet om det lyser bra att ha vitt i färddator och mätarhuset?


Njae..är väl såna här? http://diodhuset.com/diod-led-lampor-12 . p-s1%2F224


Ok, tack. Du vet inte om det lyser bra med xenonvit färg i färddator då det glaset är lite grönt hur det blir på kvällen då?


Har sett bilder på dem som har vit belysning, och det ser helt okej ut, enligt mitt tycke. Jag har ju blåa dioder, och dem lyser såsom jag vill ha dem, trots den gröna filmen.


Okej. Hade du kunnat få fram någon bild på dem som har vitt? har letat men utan resultat hade varit kanon om jag kunnat se hur det ser ut innan jag beställer!!


Har ju sett det hos några men kommer inte på hos vilka när man väl behöver veta..men det ser helt okej ut. Annars finns det ju kompletta satser också på tidigare nämnd sida, förutom att om man har färddatorn så fattas det en lampa då satsen egentligen är till 850. Där går det ju se på ett ungefär också hur det ser ut med färgerna.


Får beställa ett par vita först och sedan om det inte blir bra får jag skicka tillbaka då. Får försöka googla lite till. Tack i allafall





Gör så. De är trevliga på diodhuset, så det är nog inga problem. Lycka till!


Har beställt mycket utav de innan och inga problem. Beställde alla lampor till taket och insteg idag i xenon vit och får paketet redan imorgon kanon leveranstid!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka