Köpa bakspoiler till Golf IV (tyska ebay)

Tja! Undrar om någon har köpt från cmc-automotive på tyska ebay? Eller kanske har hört från någon som köpt därifrån? Länk: http://myworld.ebay.de/cmc-automotive/? . 4340.l2559 Funderar nämligen på att köpa en bakspoiler ifrån dem. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Köpa bakspoiler till Golf IV (tyska ebay)



En till fråga: Tror ni att den här fronten http://shop.ahw-shop.de/vw-golf-4-1j/au . 4-original Skulle passa med den här baken & sidokjolar? Baken:http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-4-1J-R32 . 336f806dbd Sidokjolar:http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-4-1J-5-T . 5647a0a17d


Ja CMC kan du nog lita på! Syns ju dessutom på : 100% Positive Bewertungen


Klart dom passar ihop. Är ju R32-''look'' på alla delar.


Tack för svaren. Dock så mailade jag dem och frågade vad det skulle kosta med frakt osv.. Men då sa dom att de inte tar paypal från folk som bor utanför Tyskland. Utan då gäller banköverföring. Och man kan inte köpa det genom deras ebay, utan det ska göras genom mail. Vilket jag tycker är skumt...


Oseriöst tycker jag iaf--- Paypal är ett betalsätt som dom flesta på Ebay använder sig av. Sök en annan leverantör. Har själv köpt en R32 vinge från Ebay och använde Paypal ..


Jo, och dom var ju inte trevliga heller.. Iaf inte när man sa att det inte är säkert om man ska köpa det genom email + bank.


Är ju ABS plast så det är kanon.. Kolla med tuning-fanatics-shop.com på Ebay, kanon kille som verkligen ställer upp.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka