Styling tips Volvo S80 -00

Ös på med tips på styling till en Volvo S80 -00. Asså ingen fjortis styling nu utan stilrent men snyggt



Svar på inlägget: Styling tips Volvo S80 -00



Hova


http://www.gettinlow.com/low-elegance-volvo-s80-2001/ behövs de mer än så här på en s80?


Ett par fina fälgar gör extremt mycket på första generationens S80. Vad vill du gå för, extremt cleant eller lite mer sportigt? Vill man gå åt det sportiga hållet så är ett par Nebula-fälgar givna för mig, annars typ något liknande Cassiopeia eller Sentinal. En sänkning är inte heller fel Lackera all svart plast i bilens färg är också något som gör sjukt mycket. Sen är det bara att ösa på med det man känner för. Tonade rutor, annan grill, backspegelskåpor, liten vinge på bakluckan (typ så som den som PMPerformance länkade har).


Tackar japp inne på fälgar, toning och spegelkåpor till att börja med


18" R fälgar passar de tror ni? Inte sett någon S80 med R fälgar


Ja de passar bra som bara den. Inte fundera på nå andra med lite fälgkant och blanka till den?


Jo jag älskar bred kant men de är så himla dyra Har du några förslag?


Vet inte din budget. Men jag kolla lite på blocket nu. http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_V . =6&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_1 . =6&w=3 några tips, kanske finns ett par dotz 20" blanka med bra däck för 8000kr. på en firma i rättvik vet inte säkert men de går att kolla upp.


Runt 3-4000 kr så beg är väl det som gäller tror jag





Hej! Börjar med att bifoga en bild på en tidig version av min första S80 med 17" R-fälgar Det finns mycket smågrejer man kan göra för att lyfta utseendet på en S80, exempelvis montera bagageluckehandtag från facelift eller tona blinkersen bak röd Även faceliftfront gör mycket: På min nuvarande har jag lackat alla lister i bilens färg, bytt till facelift blinkers och vita sidomarkeringar. Byggde nya strålkastare med silverinsatser och projektorer på halvljuset med bixenon Du kan även byta till faceliftens luftmunstycken som är färganpassade. Från 2004 har de även krominlägg, jag har 03ans i min (första med ljusa luftmunstycken) Hoppas att du fick några idéer nu:)


Jo jag hadde förra sommaren fast 19" blir samma på min nya t6a





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka