Demontera (Ta bort) takrailsen på en v70 -10

Tja vill demontera takrailsen på min v70, men är inte säker på att de blir bra. Undrar också var man får tag på lock till hålen som blir i taket. Jag frågade på volvo men dom verkar ju lite bakom flötet, för jag hade ett antal frågor till dom men de verkade inte kunna besvara några. Tacksam för svar från kunniga!



Svar på inlägget: Demontera (Ta bort) takrailsen på en v70 -10



ring till volvo då? förstår personen du inte pratar med så kopplar dom vidare dig tills du kommit fram till en som kan hjälpa dig


Som sagt, fortsätt ringa till Volvo. Det är dom som har grejerna, och svaren för den delen. Eller ännu hellre, besök dem.


Har samma funderingar gällande min! Känner några som jobbar på volvo och de kollade upp vad jag skulle ha. Till min modell finns där täcklister, dvs man bytar ut hela listen till en ny utan hål. Dock var dessa svindyra, kommer inte ihåg exakt men över 1000kr/st. Säg till de på Volvo att du vill ha täcklister till taket, där railsen har suttit Det bör finnas eftersom rails inte är någon standard produkt utan mer utav ett tillval.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka