Hur mörk toning ska man ha?

Tjena! Nu är det så att jag har tänkt att lämna in bilen för toning på bakrutorna. Hur mörkt toning ska man ha typ? Jag vill inte se ett skit in i bilen men se ganska bra ut. Här är ett företag jag har tänkt mig: http://bilfix.se/ Hjälp en människa som inte kan något tack



Svar på inlägget: Hur mörk toning ska man ha?



85%. 75% tycker jag är snyggast men då ser man in lite. 95% kan vara snyggt om det är en svart kombi men antar att det är saaben du menar.


Japp, det är den silvriga saaben jag menar. Så 75% är snyggast?


Det är ju vad jag tycker 75% har jag på min saffran volvo.


Tycker också att 75% vore lagom! Inte längre "inne" med att ha hel svarta rutor samt att det kan vara jobbig om kvällarna, specielt när det regnar..Ser inte ett skit när du backar . Så 75% säger jag!


Okej, då vet jag ungefär vad som är lagom! Tack!


jaha är det inne och tona oxå...har limosvart på min låda..bra för ungarna..skiter väll i om det är inne..sen om man inte ser var man backar låter skummt, beror nog på vilken film man har.. om du nu vill lämna in bilen för en sån sak så har dom prover till dig...svårt att säga här..du kan ha saltskadade rutor etc etc..många saker som spelar in..


Lite svårt att ha saltskadade rutor då bilen knappt kört någon vinter - Var dock på min gamla Åudi. Iaf, var proffs toningt med riktig film. Ställ dig i en mörk gränd där du skall parkera då det regnar, så ska vi se hur mycket du ser när du backar. Visst, du ser en aning, men svårt och se andra föremål samt avstånd.. Googla lite, många som säger precis lika dant


haha verka som att du inte kan backa när det regnar med solfilm..vad ska jag googla?..filmat många bilar i alla slags %..inte fan har jag kört in i nåt pga av solfilm iaf..fan haft på framrutan oxå..inte dängde jag in i nån tradare för att avståndet blev fel..


Sen beror det lite på vad för sorts film du ska ha (märke m.m.) och om det är aluminium i filmen..





tack.


Haha, rolig kille du


jo rolig är man..


Lagomt, tycker jag.


heheheheheheheeh..är nog det bästa svaret!


Jag kör på 100% på bakrutan! Med andra ord, vanlig folie Då kan jag lova att man ser inte ett skit in. Sen använder man la ytterbackspeglarna när man backar? De fick jag iaf lära mig redan på körskolan.


5% (mörkast) på bakrutan & 20% (medel) på bakdörrarna hade passat din bil. Då ser du lite bättre snett bakåt om du ska svänga höger i mörker. Mvh//Jocke


Jag fick lära mig att INTE använda speglar när man backar.


samma här.. fast använder speglarna endå, är lättast så jag kommer köra 50% på alla förutom vindrutan då jag tycker om ljus toning.. det är ju bara du som vet vad du själv tycker är snyggt


snabb fråga till er aktiva och kunniga användare: får man ha toning på framrutorna och isåfall hur många procent max? Har nämligen sett bilar med detta, fast dom kanske har stora plånboken med sig när dom är ute och åker?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka