Smakråd ang fälgval volvo 240.

Hejsan, jag har ett litet problem för min hjärna då jag har varit nu ett tag i fälgbytartankar... R-fälgarna passar min bil som en handske. Jag tycker att det är en väldigt clean fälg som inte sticker för mycket i ögonen. Dem är vanliga men jag ser inte det som ett problem då jag bygger bilen efter vad jag tycker är snyggt. Med det sagt så tycker ni säkert, men kör på R-fälgen då? Jo men finns det inte fler snygga cleana fälgar som passar min bil? Jag har tittat runt mycket det senaste året och det ända jag har hittat är Dotz Roadster HG. Den fälgen ser inte alls ut som en R-fälg och är nästan på gränsen för mycket "bling-bling", men fortfarande stilig. Det är också väldigt svårt att få en uppfattning på hur fälgen ser ut på plats på bilen.... Priset är mer eller mindre ointressant så har ni några förslag är det varmt välkommet! Bilen ifråga är som sagt min tvåförtio. Bild på bilen med R-fälg.



Svar på inlägget: Smakråd ang fälgval volvo 240.



MK18 18" med 10mm spacer bak och hyfsat styv fjädring.


Detta kanske hade varit något? Ser jävligt clean ut för att ändå göra det lite mer intressant, dock har jag aldrig sett en tvåförtio ha dessa fälgar... Mirzam 19"


Jag tycker R-fälgarna är riktigt snygga men hade jag haft din bil så hade jag funderat på att sänka den ist för att byta fälgar. Köp absolut inget större än vad du har nu, det finns redan tendens till Donk varning.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka