Volvo 965 baksäte i 945 -91, hur gjorde ni?

Hellu! Jag har en Volvo 945 som det satt dåliga säten i så jag köpte fina tygsäten från en 965 -95 som jag tänkte montera. Framsätena gick kanon att byta ut, det var inga skillnader där, men när jag skulle byta ut sätena bak så passade det nästan ingenstans alls. Jag vet att många har bytt sina säten i 745/945 till nyare från 965/v90 så någon här kanske kan förklara hur ni gjorde eftersom att ni vet exakt var det inte passar så slipper jag förklara här. Bilder uppskattas verkligen! Jag söker guider, inga svar så som "du behöver nog svetsa". Mvh, Namenlos



Svar på inlägget: Volvo 965 baksäte i 945 -91, hur gjorde ni?



skulle tippa på att du får ta ev. fästen från bilen du tog sätena ifrån.. ? vore nog det enklaste.


Grejen är att jag köpte dom "lösa" så jag har ingen möjlighet att kapa loss originalfästena från 965an men jag vill veta om det verkligen är nödvändigt eller om man kan använda originalfästena jag har i min bil, därför jag frågar här innan jag börjar ha sönder nånting i bilen. För mig vore det enklaste att använda fästena jag redan har med eventuell enklare modifiering.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka