Har ordnat sido-skjolar till min Vectra,men hur får jag bort dom på den andra bilen?

Hej,jag har lite smått PANIK!! över att ja har lagt ett bud på 200kr för 2st sido skjolar till min vectra-97.Skall hämta dom imorn men ja får montera dom av själv.Vad är de för verktyg jag skall ha med mig?,ja hade varit tacksam över svaren jag får av någon.



Svar på inlägget: Har ordnat sido-skjolar till min Vectra,men hur får jag bort dom på den andra bilen?



Lägg dig under din egen bil och kika hur de sitter på din bil? Lär ju vara liknande metoder som använts i alla fall, såvida det inte är nån tattare som monterat på den andra bilen.


Okej,ja har förresten inga skjolar på min egen bil,men ja vill bara hur man får loss dom ifrån den andra bilen?.För de finns 2st plast brickor man kan ta loss och där sitter antagligen de som gör att dom sitter fast.Men då undra jag sitter skjolarna fast bara med 2st skruv eller vad de är för något eller är de lim också?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka