Var kan man hitta strålkastarna?

Finns det någon som vet var man kan handla dessa strålkastare: http://bellsouthpwp.net/m/u/mulgeary/Hella90/index.htm Det ska tydligen vara någon Hella-historia och de ska vara 90mm i diameter om jag har fattat det hela rätt. Finns de att få tag på i Sverige eller i alla fall någon stans i Europa tro? Asien funkar också om det är billigt men jag vill gärna undvika billiga Kina-kopior.



Svar på inlägget: Var kan man hitta strålkastarna?



Googlade på Hella 90mm och fick upp dessa: http://www.autokatalogen.se/afw/vastera . dNo=297626 http://www.autokatalogen.se/afw/vastera . dNo=295404 i den här tråden: http://www.wankelregistret.se/forum/vie . ad_id=3290 //Brådhis


Meca kunde beställa hem när jag jagade dessa för ett antal år sedan. Men de är inte billiga, drygt tusenlappen vill jag minnas de kostade.


Tack för tipsen! HOVAs verkar ju vara billigare dock eftersom att man köper dom i par: https://www.hova.com/universal-halvljus . -5670.aspx http://www.hova.com/universal-helljus-l . -1227.aspx Dock är ju säkert dessa billiga kinakopior men å andra sidan så är ju fastsättningen identisk ifall att man ändå måste byta till Hella sen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka