Hur bra fungerar avdragningsbar solfilm?

Funderar på att skaffa dessa till framrutorna i stället för vanlig film http://www.soyafilm.se/product.html/bmw . gory_id=78 Blir resultat detsamma som en vanlig film? Blir filmen lika bra när man tagit bort den en gång och sen ska sätta tillbaka den?



Svar på inlägget: Hur bra fungerar avdragningsbar solfilm?



Har ingen erfarenhet av den själv, men sett många här på forumet som säger att den är rätt grummlig


Någon får gärna utveckla detta...


Behövs det utvecklas? När man ser ut genom den så är det liksom..grumligt? Men för egen del tycker jag den funkar toppen. Har dock inte provat att ha lös den ännu men..den dagen den sorgen.


Grumlig kan ju vara all ifrån att det märks om tittar noga till att man själv nästan irriterar sig på det... Har nämligen vanlig film idag och är riktigt nöjd, men är osmidigt när man ska besikta, om farbror blå kommer etc..vore smidigt med en sån här film helt enkelt. Ser den lika bra ut ifrån utsidan som vanlig film? Bilder är svårt att avgöra.


köpte återanväningbar toning var en dröm att sätta upp och enkel bara värma bort ev bubblor veck men bubblor och toningen släpper efter ett tag tyvärr blev stoppad i blås och körkort och skulle köra ner rutorna så krullade sig toningen på passagerar sidan men polisen sa inget om det som tur var. och sätta upp var inte lika kul då den typ blev ljusare och massa repor och släpper hela tiden.. köp då hellre film med klister d e mitt råd..


Kör med biltemas på min röda. Lätt att montera, men blir som sagt grumlig, såpas att det blir svårt att läsa regskylten bakom. Har inte testat montera bort och tillbaka heller.


vi körde på feltemas återanvändbara i golf kombin av 2 skäl lätt att montera å lätt att få bort inga problem alls att använda igen dock va/är den lite grumlig men de e en vanesak, är kalas bra för skäl 2 om man har små barn som tycker de e kul å dra i flikar när de uppstår vilket e lätt att göra om än att tona om allt me riktig film. Men som sagt beror på hur man vill ha de sj men ja har inge imot den filmen


hade med soyafilms film på mina sidor rutor fram men grumligt tyckte jag inte det var därimot råkade jag inte fästa filmen riktig så när jag körde ner ena rutan så veckade sig filmen fick inte bort vecket


Jag kör soyafilm, tycke den är väldigt mycket lättare att jobba med jämfört med t ex biltema eller julas filmer, de är så tunna och går lätt hål i, denna tål rätt mycket stryk. Vid kontroll så drog jag bort min ruta och mosade ihop den, fick köra lite vatten och ha den ligga i vattenbad en liten stund så var den som normal. Jag har lagt om min några gånger och det jag kan säga är att rengöringen av vindruta är det absolut viktigaste. Fuskar man så blir det bubblor och så lossnar den. Putsa som en tok och använd glasskrapa. Lite bilder finns i min tråd när jag "soyade" min S90. http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=140526 Edit: Angående grumligt så är det lite grumligare än vad du har idag. Det går inte riktigt att jämföra med film som man värmer fast ordentligt men de fördelar med detta gör att jag valde det. Det är ju inte som att du får svårt att se... Du får väl ta en titt i min hur det blev.





Just det, vi prata ju om detta förut. Glömsk man är ibland :-) Men det såg ju bra ut med den filmen. Fast jag kommer ju som sagt välja den lite ljusare filmen än den du har Hört rykten att soyafilm kommer till e-tuna på lördag, kan man ju växla några ord om det med dom på plats.


Biltemas löstagbara kanske inte är den bästa, men billig och funkar bra. du kan riva loss den och stoppa upp den flera gånger och ha samma resultat, riktigt svår att skära i tyvärr. knosa ihop den och låt den ligga i bagaget 1 år och ta fram den sen och samma kvalite, haha


kör den på alla bilar, funkar skitbra





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka