Billiga coilovers?

Hallåja, funderar på att sänka min Audi A3 lite till och eftersom jag inte har så mycket pengar att tillgå undrar jag om ett coiloverkit som detta är något att ha? http://www.styling4u.se/p/biltillverkar . skoda.html Undrar också om det är något speciellt man ska tänka på?



Svar på inlägget: Billiga coilovers?



Ja tänk på att det är noll komfort i billiga coilovers. Kör med det i min bil och ja man kan få den låg, men usch va obekvämt att åka med dom till vardags.


Ännu en "dum" fråga. Jag vill ju sänka den så mycket som det går men har nu läst att krängningshämmaren lär ta i drivaxeln då. Då är min fråga ifall jag ska köpa justerbart stabiliseringsstag http://www.styling4u.se/p/biltillverkar . di-a3.html eller justerbart krängningshämmar stag http://www.styling4u.se/p/biltillverkar . assat.html eller helt enkelt båda två?


skit i coils om du inte har råd o köp sänkningssats istället ! Billiga coils = samma skit som att kapa fjädrarna själv.


Oftast så har billiga coilisar alu infästningar och belastar du bilen lite så finns det risk för att de knäcks. Spara mer stålar o satsa på bättre kvalitet som Bc racing, D2 mfl. Det e kul en vecka att åka på skitcoilisar sen får man ha njurbälte:-)


Alright, blir nog att köpa sänkningssats istället! http://www.coiloverkungen.se/?category_ . FZ-H297681 Men om jag nu vill sänka den 50/50, tror ni att jag kommer behöva det som jag skrev i min andra post? Sen är jag lite fundersam på hur mycket skillnad 50/50 kommer att göra, när jag köpte bilen sa den förra ägaren att den var sänkt men han hade ingen aning om hur mycket den var sänkt.. Så om ni kollar på mina bilder, hur mycket skulle ni tippa på att den är sänkt?


De där är är inte helt sant...är stor skillnad på att köra kapade fjädrar på originaldämpare eller en lågprisvariant av coilovers. Sen är det en annan sak att det skiljer en hel del i kvalité i mellan lågprisarna.


Håller med, körde ca 1500 mil med JOM, och de är ju inte världens dyraste, och det vart hårt och stutsigt ibland, men de får man ju ta om man ska åka lågt!


Ingen som kan svara på denna frågan? Hade tänkt beställa allt idag, drygt om jag beställer fel..


http://www.europerformance.co.uk/pages/ . iloverkits http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= . p;_sacat=0 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from= . Categories





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka