Styling / dekaltips!

Finns säkerligen hundra trådar om detta men eftersom alla bilar är olika så.. Såhär är det: Jag har en bil jag vill sätta en dekal på. Helst något ur "unique" hyllan så att säga. Tänk mer färger ch konturer, lite mer grafiskt än bara tribaler i en utvald färg. Tänk Fast and the Furious bilar. Uploaded with ImageShack.us



Svar på inlägget: Styling / dekaltips!



http://www.dekaltrim.nu/index.asp?sida2 . rt_no=2513


Dekaler är fresch! Har vår ATP streamer som symboliserar för de härliga gänget jag kör merd. Sen dekal fråm KL racing.. Men håller med användaren över,kika in den sidan!!


En sak innan du beställer dekler för över 2000kr. Tänk på att sådana dekaler är jävligt svår att montera. Ska du ha sådanna dekaler så lämna in den så dom monterar de åt dig. Så du inte står eferåt med dekalr för 2000kr som är bubbliga eller sitter på trekvarten. Monterade fast and fourius dekaler som sitter på den oranga Supran i första filmen på min bil. Svårt som fan kan jag säga dig.


Skulle nog mer gå på: http://www.dekaltrim.nu/index.asp?sida2 . rt_no=2513 o kollat wrap collection 5 eller kombinerat ihop lite olika mönster med konturer. Det finns så sjukt mycket som kan göras men tyvärr saknas fantasin hos många. Kolla lite snabbt på min lastbil (bara hytten) där vi kombinerade något mönster med konturerna från flammor, la på en outline o lite skuggor o la in en döskalle bakom. Givetvis ska du inte ha det så men hoppas du förstår principen vad som går att göra med lite fantasi.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka