Biltoning örebro län. Volvo s40

Hej, Köpte ny bil för inte så länge sedan. Jag har kollat med lite olika firmor i örebro om de tonar rutor och isåfall vad det skulle kosta. Jag har fått svar från många men bara en firma gjorde sånt. Fimar heter bilrutan och där skulle det kosta 4500 att tona rutorna på min Volvo s40 sedan -08. Andra firmor jag kollat med är aa-autoglas, rydsglas, t&s. Det är de som jag kan komma på. Vet ni någon eller några andra i örebro trakten som tonar rutor? Kumla, hallsberg är inga problem. Mvh Rikard



Svar på inlägget: Biltoning örebro län. Volvo s40



Köp ett helt kitt av Soyafilm.se och låt någon montera åt dig om du inte vill själv. Filmen är återanvändbar och du kan sätta dit samt ta bort den hur många gånger du vill.


Nerikes glasmästeri i Kumla kan jag rekommendera. 2500kr på en KIA Cee'd halvkombi 5 rutor bakom B-stolpe. Har för mig att jag fick 2 års garanti också.


Tack för svaren, Gärna ännu flera tips på ställen i örebro som tonar! har mejlat Nerikes glasmästeri men ännu inget svar


Byrsta Teck i Hallsberg Johan.. Ring han 070 6574197


Ring Nerikes istället, mycket hjälpsamma och trevliga.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka