Dekal, framrutan på Saab 9-5

Jag håller på och letar efter en dekal att ha på framrutan . För i slutet av denna månad är det dags för toning av alla rutor plus framrutan.. Så nu behöver jag hjälp med att hitta ngt som passar men som inte alla andra har. Hade tänkt mig röd text eller kanske svart text men med röd kant! Vill ha det diskret men ändå snyggt,,,ni fattar vad jag menar!! Så kom med förslag på vad jag ska ha..Tacksam för alla svar!! PS. vill inte ha ngt med saab turbo club sweden osv..inget fel med det men inte på min bil .DS



Svar på inlägget: Dekal, framrutan på Saab 9-5



sätt nåt personligt, typ som ditt alias eller nåt liknande så de blir unikt!


Bra förslag!! Men kan inte komma på ngt som jag tycker passar!!


Roadkiller?


Första bokstaven i ditt namn följt av efternamnet, kanske inte passar om man heter svensson dock


Har funderat på Roadkiller oxå. Men vill ha svart text med röd kant, hur gör man för att se hur det ser ut innan man beställer det?? Vill ha någon snygg teckensnitt eller vad det kallas!!' Ni som beställt, hur har ni gjort??


Gå in på en som gör dekaler till företags fönster och bilar och så. Där kan du få det precis hur du vill, kanske lite dyrare än att beställa på nätet vad vet jag? Men du får ju som du vill ha det.


Hörre du! Vad är det för fel på Svensson det är ett väldigt orginellt och bra namn tycker jag Mvh Petra SVENSSON


kolla min


sjysst!!





ta en titt på min


Mer förslag??


"Born from Jets" ska det juh stå. Skulle vara klockrent. / Fredde


tja! Fin bil i övrigt! Kollat på www.dekaltrim.nu ? Där kanske du hittar mer förslag Vet att du vill ha med text.. En sak som är sjuuukt snyggt är om du ÄNDAST sätter på bokstäver.,,och ingen remsa..Förstår du? Så kan du ha röda bokstäver med svarta kanter ??! Mvh Jonas


Gör som jag! kolla in min framrute dekal, va en som på det som förslag! kanske ger lite inspiration


Jag hade inte tänkt mig ngn remsa utan att tona överdelen på rutan och ha ngn snygg text eller liknande.. Håller med om att det är riktigt snyggt med endast bokstäver... Kanske ha ngt nertill på rutan??


Nertill på rutan är snyggt, lite eget också men kom på nått passande namn på bilen som poppar upp i hivet och döp den till det, sen trycker du ut en dekal från dekaltrim skulle bli kanon!


Rekomenderar värkligen dekaltrims streamers och dekaler, sitter som berget! Här min nertill på rutan, trodde dom skulle gå bort när man använde vindrutetorkarna men det håller bra!


bump bump gammal tråd men söker vart man kan beställa vertikal dekal till fram rutan tex ... hittar inget på dekaltrim


Maila dekaltrim så fixar dom det du vill ha.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka