Nbb alpha blue 175cm lyser dåligt

Hej har precis monterat 3st alpha blue på 745an med hjälp av kabelsats till 3 ljus från jula, Köpte då även h3 lampor för 19:- /st. Nu är frågan om lampan kan göra så det lyser sämre?, Tycker inte det blir någon stor skillnad mellan när jag slår på extraljusen eller har dom avstängda mer än att det blir ett behagligare ljus för ögat. Men dom lyser varken särskilt mycket längre än orginal ljuset eller direkt brett utom när dom är riktade lite utåt. Tycker detta är väldigt konstigt då jag hört bra rykte om dessa ljus och en 745 har ju inte världens bästa ljus precis:O Lamporna är förövrigt vanliga 55w fast de var billiga:)



Svar på inlägget: Nbb alpha blue 175cm lyser dåligt



Man kan säga att desto större reflektor, desto bättre ljus. Färgade glas/linser/lampor ger sämre ljusutbyte. Sen lyser inte 55w halogen i sig så himla mycket heller för den delen. Prova att byt till 100w. Hur grova kablar har du till extraljusen?


ärligt talat skulle du köpt klara reflektorer,, å sen dunkat dit 35-55w xenon,, då får man tydligen mkt fint lyse


Släng i xenon i dom. Då blir det ljus


Jo jag har tänkt på xenon faktiskt såg att de inte va allt för dyrt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka