Växelknopp byte på saab 900s, -95

Hejsan! Köpte en skönare växelknopp från biltema för 100:- Men nu finns det ett problem som jag glömde att tänka på, backspärr/få i 5:ans växel utan att chansa sig fram. Är det någon som kan en bra lösning? Jag har nämligen satt ditt den nya växelknoppen men det jobbiga är att jag får chansa för att få in femman för det inte finns någon "spärr" (backspärren som jag tog bort) Skulle hjärtligt bli glad för bra lösningar, bilder/länkar kan ni även ge. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Växelknopp byte på saab 900s, -95



Jag moddade dit en Sparcoknopp med bibehållen backspärr på min nuvarande OG9-3. Så går gör det! Men det va lite trix för att få det att lira ordentligt.


Har du någon bild på hur det ser ut? Och hur man går tillvägas för att modda dit en sparcoknopp ;p


Kanske kan knäppa lite bilder sen efter jobbet. Man får borra och fila en del för att det ska gå på.


Okey! Värt plågan, vill inte ha vanliga. Jag satt och funderade länge på hur jag skulle fixa en lösning, man får ju i backen utan problem, bara 5:an som är prob!


Men får du inte i 5:an nu eller?


Jo, den får jag i! Men jag får chansa så jag pricka rätt, förstår du? :p





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka