Någon som kan svetsa i närheten av Stockholm?

Vet inte ifall jag satt detta rätt nu men.. Annars kan ni gärna flytta den. Jag tänkte sätta på ett 3" rör från Kat. till min 850 -94 gle, och tänkte köpa rör osv från Biltema. Jag behöver hjälp med vad jag ska köpa och svetsa ihop det! Självklart mot en peng! Hör av dig ifall du är villig att hjälpa ! Mvh Mathias



Svar på inlägget: Någon som kan svetsa i närheten av Stockholm?



Varför inte klammra ihop det? blir.väl typ bara rakt rör sedan 2böjar


Jag har inge en aning o.O antar att någon har lurat i mig att man måste svetsa?


nädå det behöver du inte


Håller det lika bra då? Hur vet man vad man ska ha för grejer/rör :$?


är rören som ska sättas ihop i exakt samma diameter?


Nej, ska sätta dit 2,5tums från kat och slutröret ska vara 3" (Hade jag tänkt). Har på ett original nu men har suttit ett 3" på innan, så det borde inte vara några problem att få dit det? Mvh Mathias


Äre inte onödigt jobbigt att svetsa när du kan använda en klammer? Tänk om du vill byta ännu en gång, då blire jäkla massa jobb Jag kan svetsa annars.


Du kan ju börja med o rulla in under bilen och kolla hur ditt nuvarande avgas system ser ut ? sen köper du det som behövs för att göra ett likadant fast i grövre storlek ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka