Göra egna kofångare?

Finns det nått/några företag som kan smälta egna kofångare efter mina krav? vill ha en plast kofångare till en mustang II 75:a. eller vet nån vart man kan köpa redan färdiga till denna ovanliga bilen?



Svar på inlägget: Göra egna kofångare?



Kolla på ebay:) där brukar det finnas saker till de flesta bilar:) annars får du googla det, måste ju gå att få tag i någonstans eller någon som kan gjuta en åt dig:) lycka till


finns typ inte en enda del till dessa bilar, inte ens på ebay:P gjorde en snabb sökningen och hittade några orginal kofångare..


Har du kollat med någon av de firmor som säljer kofångare till andra bilar om tips på vart du kan vända dig? tex scstyling eller liknande. eller hansen racing? hansen har det mesta inom amerikanare:)


Snabb sökning på google så hittade jag några i USA, www.mustangii.net forumet kanske vore värt en visit annors om du inte hittar något närmare. http://www.rodnrace.com/c63/Mustang-II-Body-Parts.htm http://www.hairyglass.com/mustang.html





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka