Var hittar man breda fälgar med lågt ET?

Hej, Har ni några tips på var man kan köpa fälgar med ET:n utöver 35, 38 och 45, mer i regionen runt 0-15. Är ute efter bra stance utan spacers. Har hittat ett företag som gör fälgar på beställning precis efter vad man vill ha och har dessutom mycket att välja på.. http://www.imagewheels.co.uk/ Dock så har jag läst om en del folk med dåliga erfarenheter när dem har handlat av dem på Image wheels och söker lite fler återförsäljare att begrunda. Så har ni några tips är dem hemskt välkomna då jag bara hittar fälgar som kräver spacers för "rätt" fitment.



Svar på inlägget: Var hittar man breda fälgar med lågt ET?



Gand.nu har ganska mycket fälgar med låg et och bra bredd


Vill du absolut ha nya fälgar är det väl imagewheels eller kopior som Rota som gäller. Nya BBS, SSR och dylikt kostar väl ganska många skjortor så.. Annars letar du på wheel whores classifieds.


http://www.driftworks.com/shop/wheels-a . n=imglinks


Tack för tipset. Jag kan tänka mig att köra begagnat också om det ät lättare?


Tack, kollade på gand.nu men hittade inget som funkade i både bredd och ET..


Tack Shogun! Hittade en modell med bra bredd jag kan tänka mig men dem hade minus ET för skärmbreddad s13.. vill köra på original skärmar..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka