Ny plastkåpa brevid dimljus (S-Line, BILD FINNS)

Hej! Jag är på jakt efter en "plastkåpa" som skall sitta i luftintaget i framspoilern. Den har märkligt nog försvunnit. Vet ni om det går att få tag i endast denna kåpa, isåfall vart? Det är inte många som ser det, men jag är medveten om det och det irriterar mig. På andra sidan sitter denna plastkåpa som är svart, men på vänster fram är den som sagt borta och underliggande plast är istället grå vilket inte är så vackert. BILD: http://i48.tinypic.com/2evf3x2.jpg Tack på förhand! // marcussen



Svar på inlägget: Ny plastkåpa brevid dimljus (S-Line, BILD FINNS)



inte för att vara sån men har du kollat på V.A.G ?


Med all rätt att vara sån. Jag har ej kollat på VAG, då jag just upptäckte detta och det är stängt. Varför jag skapade en tråd om detta var för att jag blev orolig att en sådan pluttig plast ej är att få tag på, om någon annan alltså hade varit med om det samma historia och visste. Mindre tid att ha ångest än att vänta ända tills på Måndag.


Dom kan med all sannolikhet få fram numret och beställa en ny kåpa åt dig


Det känns redan bättre. Bara att knalla in affären och fråga dom där eller? Förresten köpten jag bilen för 2 veckor sedan och det är den första riktiga bilen jag äger, så är rätt ny på allt det här!


Knalla in till VAG (Bilmetro hos mig, vet inte vad som finns där du bor?) och säg regnumret så fixar de hem en ny kåpa åt dig, inga problem





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka