LED Parking City Light Golf VI GTI / R

Hej Jag undrar om någon har fixat city light på golf GTI / R Xenon strålkastare? i så fall hur gick man till vägar? Finns det kablar till det eller måste man dra nya kablar dit o så ? Kolla länken! http://www.bold-sport.com/store/index.p . duct_id=88



Svar på inlägget: LED Parking City Light Golf VI GTI / R



Det där är ju bara vanliga LED lampor. har satt liknande i min volvo nu också behövs inga extra kablar utan du byter ut dom du har i bilen nu!


ah jag vet såg nyss att det fanns lampa där men jag har en GOLF R med DRL som parkeringsljus som ligger på stöttfångaren men i lamphuset som på den hemsidan enligt den bilden ska den lampan också lysa jag har lampan där inne men får den inte att lysa är det kanske att VAG har programerat om ljuset kanske att parkeringsljus går till DRL istället


Den är den jag menar på Golf R jag har lampa där inne men hur för jag att den fungerar? finns ingenstans att man kan sätta på den ...hjälp!


Ingen som vet!?!?!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka