Behöver lite hjälp me dim ljus på volvo 940

hejhej tänkte fråga lite saker angånde dom inbyggda dim ljusen på volvo 940 det sitter ju som en hatt framför lampan ( med reflektor ) går de att för länge den på ngt sätt då xenon h3 är lite längre en vanliga h3 så tar de i för mej..... men har sätt att många har xenon i sina dim ljus men vet ej hur ja ska lösa detta problem ? kom me tips o förslag lyssnar gärna på alla förslag ! Mvh Tobbe



Svar på inlägget: Behöver lite hjälp me dim ljus på volvo 940



Varför ska du ha xenon i dimljuset..?


Antingen kör du in en mejsel och viker bort den och monterar lampan dock kommer de blända satan. Andra är att med samma mejsel bara bända den lite grann framåt och uppåt, typ slå på skaftet så kåpan kommer längre in men fortfarande täcker lampan och fyller sin funktion. så gjorde jag när jag stoppa i h3 dioder i dimljusen, samt alla s/v70 modeller jag xenon konverterat dimljusen på.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka