Fälgar till volvo s70 t5 -98 !

Tjenare Jag har funderat på att byta fälgar på bilen men vet inte riktigt vad jag ska ha. Jag har funderat lite på r-fälgar men vet inte om jag ska ha 18/19 tum. Helst så skulle jag vilja hitta några begagnade fälgar. Väldigt tacksam för svar !



Svar på inlägget: Fälgar till volvo s70 t5 -98 !



Dom Flindgren har på sin dom passar s70


19 tum ska du ha snyggast


se de så här 18" komfort o snyggt, 19" jävligt snyggt men ganska hårt och sätter du 19" på en s70 så behöver du sänka med annars så blir de typ "XC70"


19'' är klart snyggast att ha som R-fälgar..Men däcken är ganska dyra till dem. 18'' är lite mindre snygga men duger klart, och att däcken är billigare.. Finns ju beg på blocket! Bara att kolla där.


http://www.blocket.se/malmo/19__nya_fal . 15&w=3 Nya riktigt billigt


Jag råder om du ska ha R fälgar att du kör lågprofil och så drar du ner bilen lite till marken du kommer inte bli missnöjd:) Har 215/35/18 på mina och tagit ner bilen fram ungefär 70-80mm tar inte i någon stans när ja svänger eller har full bil:) Enda är att det är ganska stötigt;)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka