Alufälgar Ocean Deep 18" ( Prblem med polerad kant)

Tjena på er!!! Det är så att jag undrar om det finns fler som har samma problem som jag? Jag har köpt 4st Ocean Deep 18" till volvon men har nu upptäckt att den polerade kanten är lös på alla fälgar. Om man tar fingrarna o trycker o drar dom längs fälgbanan så rör sig banan o skit kommer imellan, Undrar nu om det är fler som har detta problemet som jag har? Har varit i kontakt med återförsäljare så vi får se vad som händer. Vet inte om det ska vara så eller inte HÖR GÄRNA AV ER.



Svar på inlägget: Alufälgar Ocean Deep 18" ( Prblem med polerad kant)



Fota om det går! Låter ju lite intressant.


Svårt att ta kort på problemet för man måste vara på plats för att se det.


Det blir svårt att ta kort på det problemet, man måste se det på plats. Fick du mitt svar?


Ja, håller fälgarna luft om du sätter på däck? Då kanske man vill chansa på att åka ändå, jag hade nog aldrig gjorde det. Det låter ju skumt som fan att ytterbanan ska vara lös, dessutom vid leverans. Sen åker folk runt med dom här fälgarna överallt, haha


Det är så att det är en rostfri bana som är pressad på fälgen den är inte ens limmad så det händer inget om man har däck på, det fungerar ungefär som när man trycker dit en snobbring på en gammal 240, Det är nästan samma konstuktion fast denna polerade bana ska sitta fast mig vetligen.


Om banan sitter löst så glappar det ju, så då borde den ju inte hålla luft. Vänta och se vad ÅF säger


Jo jag förstår hur du tänker, men det finns en fälgbana o kant innanför den polerade banan som är påtryckt utanpå fälgen så därför håller det luft


Aha, såklart, dum man känner sig, haha. Ring till dom som sålde fälgen istället för att vänta på mail


jo jag väntar inte mail utan att dom ringer imorgon





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka