Laga kantstött fälg

Var ute och körde en runda igår när jag kom till en rondell med dubbla filer där jag blev inträngd i kantstenen av en danskjävel som genade genom rondellen. Körde hem och kollade efter skador på fälgarna och hittade jack i sidan av fälgen samt att lite av gummit på däcket har skrapats bort. Undrar nu om det finns något bra sätt att fixa detta på? kan man fixa det själv eller bör man lämna iväg det och isåfall vart? bilder: http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1759897 http://www.garaget.org/mypage/gallery_i . ge=1759928 hoppas på bra och snabba svar.



Svar på inlägget: Laga kantstött fälg



Säger samma sak igen som förra posten! Köp en ny fälg! Fälgen ser chromad ut! Reparation ca 1500-2000;- och då kommer färgnyansen att inte vara lika som dom andra! Så ska du ha det snyggt måste du blästra/måla alla 4 fälgarna!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka