BMW 318IS Coupé E36 Tips

Hej har köpt en Bmw 318IS och skulle vilja ha tips på styling som inte är allt för dyr, bilder kommer upp så snart som möjligt. Mina idetips förtilfället är:Tona rutorna Annan färg i instrumentbelysning Bimmers of sweden dekaler på sidorutorna bak Även andra dekaler Och eventuellt annan färg på slangarna i motorutrymmet. Är det nån som har mer tips?



Svar på inlägget: BMW 318IS Coupé E36 Tips



Nice med bimmers of sweden stickers ! Har jag med , men tänkt på div angeleyes ? Klarglas/m3baklampor? Mfront, sänkning? Ps. Behåll original lamporna i instrument panelen !


Ingen som har nå fler tips? Tack så mycket för tipsen


M3 front/kjolar/bakdel/vinge Takvinge Svarta njurar Angeleyes Tonade rutor Ett par snygga fälgar inte större än 17" En hel del av grejerna och massa annat godis finns här:http://www.stylingbutiken.se/Shop/Page/ . ;iPageNr=0 Bakljus som dessa.


+1, på 17", har 18" tycker dom är rätt så stora..


Krångla inte för mycket med stylningen för då blir det inte snygg med massa plast o "schysta väghyvel" med dålig passform. Sikta mot M så blir den snygg! Gärna 16-17" med stretch!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka