Angel eyes till polo 6n -95

Har en polo 6n -95 som jag monterat angel eyes på.... Men det vart lite fel, hela kabelhärvan som följde med fick jag höra att jag inte behövde den, så knipsade av den och använde bara sockeln som ska in i lyktan. Kopplade in färg mot färg, dock så lyser angel eyesen hela tiden och inte på p-ljuset.. Varför? Och sedan så hur ska jag ställa in ljusbilden? Kom på efterhand att kanske ställa mig mot en vägg och markera sen köra samma där, men nu vart det inte så och de är för mkt pill att ta bort allt igen... Så SNÄLLA HJÄÄÄLP!! så mina frågor är: Hur kan man ställa in ljusbilden enkelt? Hur får jag p-ljuset att lysa själv? SNÄLLA SVARA!



Svar på inlägget: Angel eyes till polo 6n -95



Vilka kontakter finns det till lampan då? Är det inte fyra trådar i kontakten till lamporna, och fyra i kontakten till nivåjusteringsmotorn om sån finns? Och varför fungerade det inte med kablarna som kom med? Borde inte finnas något konstant plus till lamporna. Så förstår inte hur du lyckats få parkeringsljuset att lysa hela tiden... Halvljuset skulle jag säga att funkar rätt så bra att ställa in såhär: Ställ upp lamporna allt först inne i bilen om du har den funktionen. Sen kör en bit från en väg och ställ bakpå lamporna så att båda lamporna lyser lika högt. Du kan även mäta en bit från bilen och vid väggen hur högt de lyser, och ställa dem så de lyser lite neråt. Sen ger du dig ut på vägen och kollar om du ser hur långt halvljuset lyser på vägen. Ser du inte var ljuset slutar på vägen så lyser de vanligtvis för högt, eller så har du dåliga lampor Och lyser de för kort så är de bara att ställa upp dem lite, och testa igen.


har ingen justering, menade att angel eyesen lyser när jag har på vändningen och inte när jag slår på pljus


Hittat felet nu. plusen som gick in i kabelhärvan på dom gamla lyktorna är trasiga. allt funka om jag drog en tjuvström men hur kan jag åtgärda det? kablarna går in i en rund stor sockerbit. är den hel på andra sidan så funkar det att dra en ny.. men är den trasig hela vägen är jag körd


Men det finns väl justeringsskruvar på lamporna? Och parkeringsljuset lyser på respektive sida med blinkers-spaken Men vilken plus är det som inte funkar? För det finns väl plus till parkering, halvljus och helljus? Och sen gemensam jord. Eller är det något annat system på en Polo?


Förstår inte riktigt vad du menar med p-ljuset på sidan, menar du där jag kan ändra från 0 - pljus - ljus? plusen till halvljus (gul) helljus(grå?) och angel eyes (vit?) men nu kopplade jag in alla sladdar som jag fick med, reläna klickade osv, men nu lyser halvljuset när jag har igång heljuset? dock så har jag inga lampor till helljusen ännu... kan det vara det? annars vettetusan, testa koppla in en lampa till helljuset på ena lyktan och då lyser den också vid helljus och inte halv...


Du har väl H4-lampa original? Angående ljusinställningen; Leta upp plan mark (garage ute, var det än må vara) och en vägg. Kör fram bilen till väggen (helt intill) och slå på ljuset. Markera upp på väggen (eller förslagsvis ett papper på väggen) hur lamporna står. (Rita av ljusbilden) Flytta sen bak bilen ex.vis 5m från väggen, då ska dina ljusen stå 5cm lägre än vad de gjorde när de var vid väggen. Alternativ; Leta upp plan mark (garage ute, var det än må vara) och en vägg. Flytta sen bak bilen ex.vis 5m från väggen Mät upp vad du har från marken (eller golvet) upp till mitten på ljuskällan (linsen). Låt säga att det är 60cm. Då ska ljusbilden, dvs; ___/ ____/ visas 5cm lägre på väggen än vad du mätte upp till mitten på ljuskällan (i mitt exempel 60cm), dvs 55cm. 10m från väggen ska det (med mina påhittade siffror) vara 50cm upp på väggen och så vidare


Har du inte den funktionen att parkeringsljuset lyser med blinkers-spaken om du inte har i någon nyckel och alla lampor av? Fanns det reläer i kabelsatsen som kom med strålkastarna? Original så har du väl H4 och då är det meningen att hel- och halvljus inte ska lysa samtidigt. Förutom om du håller inne helljus-spaken, då lyser både hel och halv tills du släpper den. Men nu när du har skilda lampor för hel och halv så gör det inget fastän de lyser samtidigt när du har på helljus. Så verkar som om det inte är något problem där utan att kabelsatsen som kom med, gör så att båda lyser samtidigt när du har på helljus. Men då borde väl allt var som det ska vara.


har ju en ratt på sidan som jag kan ändra men inget på spaken nästan klart förutom att halvljuset inte lyser utan att ha på helljus..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka