Svart Innertak

Tjena! Jag har läst runt lite om att fixa svart innertak. Klä om, spraya eller flocka? Har en fundering på att flocka, men måste man ta bort tyget först för att det sväljer för mycket av limmet eller är det bara att köra? Tyget kan ju va lite bökigt att få bort då taket lätt knäcks? Min andra fundering är att köpa ett begagnat tak och prova att måla, i värsta fall kasta det om eller försöka flocka det?



Svar på inlägget: Svart Innertak



Jag hade valt med att klä om, det är min åsikt iaf, men det skall vara stretch tyg om du ska få det som bäst. när jag körde med alcantara så blev det inte bra vid skåliningarna vid handtagen och solskyddet.


Det är lite som att måla,allt gammalt måste bort för bästa resultat.


Se på mitt tak Fredde så ser du hur det ser ut, iofs har du sett det vid kvantum men vet inte om du kollade på det riktigt


Jodå, om jag ska klä om så blir det ju strech tyg så det blir så likt original som möjligt Vad menar du med att det är som att måla? Syftar du på flockningen, att man måste ta bort tyget? Jo, jag har ju kollat en gång. Men inte så noga vad jag minns, men skulle va kul att kika igen!


Www.grunt.se Han säljer tyg som funkar kanon till innertak. Det han kallar fabric. Ser original ut om du får till det snyggt!


Jag köpte mitt tyg inne på metra i kalmar fredde.. åk dit o kolla





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka