Montera mätarhållare V50?

Köpt xtra mätare till min V50-06.Ngn som vet hur långt ner krockgardinen går fram på A-stolpen?Skulle gärna vilja montera mätarna där om det går. Rättare sagt:Kan man montera mätarna o hållaren på A-stolpen?



Svar på inlägget: Montera mätarhållare V50?



De ska inte vara några problem att sätta hållaren i A-stolpen då den kommer flyga bort om krockgardinen skulle smälla. Krockgardinen sitter i mitten av stolpen.


Det låter tveksamt.Beror ju på hur du sätter fast mätarhållaren.Volvo har säkert utarbetat sina plastpaneler ihop med krockprov. Ngn annan som vet eller kan länka till ngn bild på krockgardinens funktion?


Hittade denna själv(scrolla ner till sid.26).Ska man våga o mont en m-hållare längs A-stolpen?? Dom skriver ju innertak,dörrstolpar och sidopaneler.Där ingår väl inte A-stolpen? http://esd.volvocars.com/site/owners-in . DITION.pdf


Tror nog att A-stolpen ingår i det,finns ju inga eftermarknadshållare för A-stolpen till S60 iallafall. De enda hållare jag sett är en hållare till kåpan innanför vänster ytterbackspegel och nån för centerhögtalargallret. Jag skulle då inte chansa på att sätta nån hållare i A-stolpen. Skulle krockgardinen där smälla,så lär ju kablarna till mätaren se till att den inte kommer så långt. Har du otur kan du få den rätt i nyllet.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka