Grillnät fästa, hur?

Hejsan har grillnät liggandes som jag vill fästa i stötfångaren, på insidan av själva stötfångaren.. När jag skulle till å limma den med sikaflex då gick det åt helvete, de kladda å jävlades bara. SÅ hur har ni fäst ert grillnät? tack på förhand



Svar på inlägget: Grillnät fästa, hur?



Smältlim sitter som berget


vad för smältlim?


Hört att smältlim smälter för fort så man inte hinner limma och sen sitter de hårt. Hört pl400 om nu det skulle funka då kanske?


Smältlim funkar kanon, om du har gjort rent fästytan tillräckligt.


PL400 är din vän !


rengjort med vad? smältlimm stelnar ju så fort så de är tveksamt om man hinner trycka dit nätet innan det stelnat?


Okej hoppas det fäster och inte dunstar fort så man limmar på plasten och sen trycker dit nätet och ev värmer med värmepistol?


Håll fast nätet och kör med smältlim med nätet på plats.


Men då blir ju inte limet på undersidan av nätet så de vette fan om de blir så bra, hmm ?





Nätet ska sitta på BAKSIDAN kofångaren (om du nu ska sätta det där)! Så det kommer aldrig att synas! PL400 skulle jag köra med!


vad ska man rengöra med innan man limmar dit nätet då?! Dubelhäftandetejp kanske skulle funka också, vet jag har kört dubbelhäftande tejp på tunga speglar som ska sitta på väggen och dom har hållt sig uppe så, då borde ju ett nät gå att köra dubbelhäftande tejp på också kanske ? om inte får jag testa pl400 då


Sikaflex funkar kanon!


Låter som att du får lämna in bilen.


Smältlim tar en stund på sig att kylas ner och bli hårt. Sen behöver du antagligen inte sätta lim runtom hela nätet.


jag skulle kört med sikaflex eller likanden produkt, bara att gnussa rent med ett sandpapper för att rengöra och rugga upp ytan och sen "klutta" på lite sikaflex på väl valda ställen. Dock tar det väl uppåt 8 - 12 timmar för det att torka men sen sitter det. Har limmat kjolar, grillgaller osv med det, funkar kanon.


som alla säger fungerar mkt bra . sj drog jag i skit korta skruvar en gång dvs vrida dem ett halft varv så va de max i skruvna . så formande man nätet så så skruvarna höll fast dom satt i flera år utan problem


Sikaflex prövade jag och de bara kladda å jävlades, så tror jag skippar det! Isåfall låter nog mer pl400 som något för mej, eller smältlim. först rengöra ytan som ska limmas med thinner??


Ta pl400 du... är samma konstistens som sikaflex





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka