Sid3 vilka lampor? Saab 900ng

Du menar SMD dioder alltså? Hur många är det?



Svar på inlägget: Sid3 vilka lampor? Saab 900ng



Vanliga med platt topp Dessa http://www.ebay.com/itm/10-3mm-FLAT-TOP . 2a14f360c0 Samt du måste ta bort filtret som ligger i SIDen, har för mig det låg en röd film där. Ringer någon klocka långt bak i huvudet att LCD displayen i SIDen var röd! Så ändra färg kanske inte går! Jag satt in vanliga vita i min!


Orange film i SID och AC penelen är det, men jag lyckades hitta T10w5w grön LED rätt hållare så den funkade i AC displayen och det blev grön färg utan att ta bort färgfiltret funkar köra grönt direkt. Nu till detta med löda dioder i knapparnas belysning. Hur menar du o hur löder man dom, menar du i original hållarna som sitter där. Eller menar du löda direkt benen på kopparblecken där man normalt vrider fast lamphållaren? Du får gärna ge mig mer info om och hur? Jag kan löda men vet inte hur du menar riktigt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka