Gör den personlig! skoda fabia!

Tjena allihopa,, jag köpte en skoda fabia för ca 1.5 månader sedan.. håller på o göra om bilen, redan börjat styla lite grann,, satt på ett par 17" oxxo fälgar, bytt ut orginal grillen, lagt på ögonlock och tonat baklyktorna på mitt sätt. framtidsplaner:sänka bilen, byta avgassystem lägga till en RS vinge tona rutorna och lite mer själv tycker jag att den blivit fräsch redan nu men not enough! har före och efter bilder i albumet så det är bara att kika in,, betygsätt gärna bilen medan ni håller på ____________ Make it yours!



Svar på inlägget: Gör den personlig! skoda fabia!



Intressant bil att pyssla med lägg gärna bilderna här så blir det roligare att följa tråden! Kommer följa "bygget"


kolla in din bil nyss:-) såg bra ut och med dina planer lär den.inte bli sämre:-)du har inte funderat på foljera taket vitt för lite mera rs stuk?:-)


Tjena grabbar. Tackar så mkt. Men jag råkade lägga tråden i fem forum. Det finns en under projekt forumet oxo. Följ gärna den . Där finns lite bilder. Har faktiskt inte tänkt på den foleringen än. Men tills på måndag kommer nånting att hända iaf haha. Kul att ni gillar tråden!


då ska jag lägga en prem på den:-)


Tips! Om du inte redan besökt www.superskoda.com så gör det. De har mycket smått och gott!


Haha de har ja redan gjort. Därifrån ja köpt grillen. Ögonlock. Speglar. Och vingen som ska monteras http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=256027 Använder den tråden istället. Där finns bilder oxo ??


Trodde nästan det





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka