Strålkastare USA import HJÄLP!

Tänkte be om hjälp att försöka hitta ett par Angel eyes till min golf 3 som är usa importerad. De som går att beställa från sverige är anpassat för den Europeiska modellen och passar alltså inte på USA modellen. Jag har försökt att hitta någon sida, jag har även tittat på Ebay men kan inte hitta något!



Svar på inlägget: Strålkastare USA import HJÄLP!



Ebay !


Vänta nu här...är du säker på att de -inte passar-? Mig veterligt handlar det väldigt ofta om skillnad i själva utseendet och utformningen (inte den fysiska som i; yttermått) som skiljer mellan europa och usa. Du kan ju ex.vis hitta, för sakens skull, på ebay där de säljer "lampor europa-style" och liknande.


Helt säker, på USA modellen så sitter det som en "ram" på baksidan, på EU-modellen så är det ett heltäckande hölje, samt fästena sitter helt olika. Det jag har hittat på Ebay är bara Eu-anpassat.


Borde finnas gott om mk3'or som man kan plocka av fronten ifrån så du får Euro-lampor...


Borde gå att byta hela frontplåten. På MkII:orna sitter allt skruvat. Vi kan ta en tur till Bjurhs sen och kolla på MkIII:orna som står där. Om de nu är kvar vill säga.


Frågan är ju om de kommer gå och hur mycket de skiljer i fronten.


Vilket land är en Golf från USA tillverkad i?


Usa?


Vissa är väl tillverkade i Mexico skulle jag tro, men man hittar ju inget på nätet...





Har letat länge men hittar inget jag heller.


http://www.ebay.com/itm/93-98-VW-GOLF-M . 2062587%26 Hittade dessa... Försäljaren finns väl i USA om jag fattat det rätt. Men fattar inte riktigt vilka Golf de är gjorda för.


Kolla fästena, De är lika, Och Scstylings strålkastare har jag testat och de funkade ej. http://www.scstyling.com/stralkastare-s . -1938.aspx


Hur ser fästena på dina original strålkastare ut då?


Helt annorlunda, De övre fästet skruvas framifrån, medans de som länkats skruvas uppifrån.


Konstigt, har inte sett en ända bild med det övre fästet som skruvas framifrån. Men ser de undre två fästen och sidofästet likadana ut då?


Ja, fast de går inte att placera så att de passar, för baksidan på EU:s är dubbelt så stor som US:s


Är det kylaren som gör att utrymmet är mindre?


Det behövs mer utrymme bakåt samt ut mot skärmen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka