Styling tips till mercan

Hej Någon som kan ge mig tips på vad jag kan göra för att få till en finare stuk på mercan? Alla tips är mottagbara Bilder finns på min sida !!Svar på inlägget: Styling tips till mercanSänka lite kanske?


Jag har hört att om man sänker mercedes bilar så slits däcken fort o blir svårt o ställs in rätt vinkel på dem


Kanske dom gör, vet att iaf på 190n blir de mycke camber bak då man säker


sänka är tyvärr enda sättet att få det riktigt snyggt. sen kanske en uppsättning breda 17"-18" AMG fälgar, gärna split då blir det nog kanon. däckslitage det finns dom som tillverkar nya . men se det såhär. pengarna många lägger ner för att "styla" sina bilar och floppar totalt hade man kunnat lägga på däck gör minimala förändringar på bilen då det håller i längden


bara att skifta om däcken med tiden så räck gummit längre


Berglunds gamla Benz kanske kan vara en bra inspiration?


Vet någon vilka dimljus min mercedes har ? Tänkte lägga led lampor istället ... Har xenon och led i positon , så hade varit fint med led i dimljus också


min sliter inge däck varken bak eller fram och då är den ändå sänkt ca 50mm:-) går att justera till vinklarna bak så dom blir helt ok:-)


Det där med däckslitage och allt gnäll som blir för att man sänker en bil är rätt ledsamt att lyssna och läsa om. När du sänker en bil så ändras alla vinklar du kan tänka dig i hjulupphängningen/chassit, det smidigaste man kan göra då är en hjulinställning. Om personen som gör inställningen vet vad han sysslar med så ska han kunna se till att dina däck håller minst 1 säsong iställer för 1 månad. Ett ex. är min Honda, jag har nästan 4 grader mer camber bak än original, slitna däck? Nej! När du sänker en sån Benz du har så får du mer camber på hjulen, negativ camber och för att lindra däckslitage så kompenserar man med mer toe in.

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka