Byte till "sportstolar" Volvo S70

Hejsan! Är lite ny inom forumsdelen här! Jag har en liten fundering och byta mina nuvarande orginal framsäten i min Volvo S70 -98 till "sportstolar". Dessa hade jag tänkt http://www.ridetech.se/2st-sportstolar- . lack/868-0 Enda jag har i mina stolar som är elektriskt är sätesvärme men kommer inte bruka bilen under vintern så har inget behov av detta. Min fråga är blir det bolt on eller kommer jag få skjustera och bygga om skenorna eller dylikt? Bästa sätt för och göra detta? Vet att det står mått med i annonsen men tänkte ifall någon har en S/V70 och bytt till dessa och kan hjälpa så detta går så smidigt som möjligt Väldigt tacksam för svar! MVH Fredrik



Svar på inlägget: Byte till "sportstolar" Volvo S70



sånna där stolar har jag i min. jag köpte skenor från mpre sen satt jag 2 plattjärn över och borrade lite hål sen va de bara att bulta fast lite svårt att förklara men de va lite bökigt i början.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka