Spackla fast dörrlisterna i bilen?

jag funderar att spackla fast dörrlisterna på bilen med listerna på plats. kan detta bli bra eller? vad tror ni? tänkte använda glasfiber spackel och finspackel. mvh robin



Svar på inlägget: Spackla fast dörrlisterna i bilen?



Varför skall du spackla dom fast?


För att slippa svetsa igen det:) sen så är ja trött att bli av med listerna ofta:) såg att någon gjort det men hittar inte den sidan längre.


Svetsa är nog det bästa... Jag hade samma problem, köp nya lister och nya plug så håller dom


Helt vansinnigt enligt mig. Hade isåfall vart smartare att limma dom ordentligt men jag har aldrig vart med om att lister med bra clips lossnar så där av sig själv.


Tänker du till lite extra så. Dom kanske inte ramlar av själv. Folk som behöver sånt skit här värkar de som:s


Ja de blir nog så:)


Ok, det var en annan sak.


Okej. Därför ja funderar att spackla fast dom då jag inte vill bli av med dom och inte har tillgång till svets.


men fortfarande är att spackla fast dom ett onödigt jobbigt sätt. dessutom svårt att fä det hålla då listrna rör sig kontra bilplåten.





PL400 !!! Ryck loss listerna, smeta på PL400 runt clipsen och lite på baksidan av listen, smäll på dom igen och låt torka = Färdigt !


Mja PL400 rek jag med...Sitter som f*n när det väl härdat





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka