Tapetsera huven etc?

Hej. Hur går man tillväga om man vill (istället för att lackera) tapetsera huven/taket osv? Har sett några här på garaget som hade klistrat på någon sorts "wannabe träpanel" på taket och en med massa serietidningar, vad och hur går dessa till väga?



Svar på inlägget: Tapetsera huven etc?



folie menar du väl? bauhaus har mar massa olika trä, marmor osv folier om det funkar, håller vet jag inte, det är som ett klistermärke i olika storlekar


men herregud........


Herregud vadå? Folie som någon skrev tidigare. Finns på dom flesta byggvaruhus om du vill ha trä Finns även hemsidor som säljer andra mönster och liknande. Vad jag har hört är det rätt lättmonterat, tvätta ordentligt och använd värmepistol om det är mycket böjar och grejer


Ja ... vad vill du?


Yess my son (titter ner från ovan)


dock har varuhusen sällan bredare än 68cm folie.


KHRacing dom hade faktiskt 120cm breda eller nått sånt när jag gick förbi o tittate för ett tag sen


Säkert ? Fan vad nice. drar o kollar Bauhaus imorrgon.. Tack för tipset,.


Annars är det väl bara att sätta flera längder? Eftersom tanken är att det egentligen ska vara till golv och sånt så är det nog mönsteranpassat till det





skulle alldrig tillåta mig själv att ha en skarv mitt på en plåt på bilen iaf.


träfolien som har har kört med på min passat är 90cm bred.. har inte hittat bredare på de ställen jag letat på.


man ska nog inte klä golv me dom.. snarare köksluckor och kanske bordsskivor.


"Har sett några här på garaget som hade klistrat på någon sorts "wannabe träpanel" på taket och en med massa serietidningar, vad och hur går dessa till väga? " på fullt allvar???


Alla kanske inte vet vad det heter och då skriver man på det sättet att alla förstår, tycker inte det är något konstigt med det. Har du inget vettigt att komma med i tråden så behöver du inte skriva.


nästan alla bilar som folieras skarvar man folien på även fast folien år 150 cm bred.. kolla bara på alla gula taxibilar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka