Volvo 945 vindavisare sista rutan

tjenare tänkte köpa vindavisare till sista rutan på min volvo 945, hittade att dom sålde på LMR till min fråga, är det någon som vet hur dom sitter om dom är klistrade på den lilla ramen runt rutan eller om det är tryckta under på något vis finns ju vindavisare till fram och bakdörrar som är klämde mellan rutan men ja har som man kör dubbelhäftande tejp länk till LMR http://www.l-m-r.se/p/volvo/740760/exte . 45945.html mvh LATJO



Svar på inlägget: Volvo 945 vindavisare sista rutan



jag köpte vindavvisare från lmr fysatan så dåligt skickade tillbaka alltihop snesågat felgjutet ja vilka lirare


vart kan man då köpa ?


du kan köpa det bestämmer inte jag precis men jag tyckted deras grejer va riktigt dåliga samt att det tog nästan 4 veckor innan jag fick slantarna tillbaka då killen hela tiden "va sjuk eller jobbade över"


Finns vindavvisare på www.vparts.se också.


Jag har köpt lite prylar till XC:n från L-M-R en gång och då dröjde paketet en vecka, fick då lite annat godis till bilen bara för att jag fick vänta! Så jag tycker att du ska höra av dig till de och se när de får in de igen!


finns nya på volvo fortfarande kostar en slant men dom passar åtminstånde:P tar 3-4 dagar innan man får dom är classic parts på dom.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka