FramsidoSpoiler & takvinge till Saab 9-3

Tjena! Jag har två frågor.. 1. Är det någon som vet vart man kan hitta takvinge till Saab 9-3 -01 ??? har letat runt som en tok men inte hittat något. 2. Jag har sett på vissa saabar att dom har satt dit en "extra" spolier på sidan av framspoilern precis framför framhjulen. Det är en rätt så diskret detalj som lyfter upp bilens utseende och jag undrar om det är någon vet vart man kan hitta sådana ?? MVH Hampus



Svar på inlägget: FramsidoSpoiler & takvinge till Saab 9-3



dessa du tänker på?? http://www.hova.com/corner-splitter-uni . -3679.aspx eller dessa?? https://www.saabparts.net/product_info. . 4c7327e279


Det är inte den på hova.com och inte den på saabparts heller tyvärr.. men den påminner lite om den på saabparts faktiskt.


men är det cornsplitters du är ute efter hampus ? ;


nej det är det inte, det är som en extraskärm på under framskärmen på sidan. Inte cornsplitters som sticker ut så, utan en vanlig extraskärm som börjar i hörnet längst fram och blir lägre o lägre mot framdäcket? om ni förstår hur ja menar.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka