SMAKRÅD: Extraljus på Golf mk2??

Halloj Funderar på att montera lite extra ljuskräm nu när mörket börjar göra sig till känna. Heljuset på Golfen är värdelöst! Hade en tanke om att montera allt på vanlig regskylt-hållare. nu till den kosmetiska frågan, vad blir snyggast. 2 är kanske kaxigt eller 3 lampor? kanske ljusramp me 4 smålampor. Vet att störra strålkastare med rund öppning ger bäst ljusbild! Passar säkert bäst på golfen också.. Alla tips är välkomna!!



Svar på inlägget: SMAKRÅD: Extraljus på Golf mk2??



snyggast blir det gti grillen alltså original extraljus. Hade det på en gammal golf och gav rätt bra ljus då jag körde mycket i skogen med den. Man borde kunna montera xenon på dom och då borde ge ännu bättre ljus.


Två runda Bosch vitt glas med den svarta snygga rallyeplastkåpan som skyddar när du inte använder dem. Snyggast och bäst ljus. Finns på t ex Mekonomen. Ramper med små lampor är varken effektivt men väldigt feminimt.


Designmässigt så passar nog Bosch Big Knick bäst. Dock är jag personligen lite ovän med ljusbilden som blir i dom, men det är ju en smaksak.


Sådana jag tipsade om, snygga! Hur är ljusbilden? Funderar sj på såna...


En polare hade sånna konverterade med 35w xenon och de blev nästan för punktaktiga för min smak. De spred inte riktigt ljuset som jag ville. Jag tror han hade 2 pencil och 1 fjärr, så det blev lite halv konstigt. 3 fjärr borde vara bättre. Rekomenderar annars denna tråd. Här finns svaren på det mesta inom xenon och extraljus : http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 9#p3450559


Tack för alla svar!! Det blev ett par billiga ljus från biltema som jag rev av ramen på. Är faktiskt riktigt nöjd! Tanken blir nu att sätta i 100w istället för 55w. Borde väl lysa lite i alla fall. Installerade dock relä som klarar 100w när jag ändå var i farten så att det bara att byta säkring sen innan jag byter upp mig till 100w Såhär blev resultatet; http://www.garaget.org/?car=310007&image=2935157





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka